Siirrä sisältöön
HUOMAUTUS: Pienin tilausarvo €45,95
HUOMAUTUS: Pienin tilausarvo €45,95

Anodbloggen

Rss
 • Förstå beräkning av anoder för fartyg: Hur du skyddar ditt fartyg från korrosion
  maaliskuu 4, 2023

  Ymmärrä alusten anodien laskeminen: Kuinka suojata aluksesi korroosiolta

  Merenkulkuteollisuus on yksi korroosion altistuneimmista teollisuuksista, ja alusten ja muiden merirakenteiden korroosio voi johtaa vakaviin seurauksiin. Näiden rakenteiden suojaamiseksi korroosiolta uhrausten käyttö on ratkaisevan tärkeää.

  HyvinRanodit ovat eräänlainen korroosiosuojaus, joka toimii lähettämällä elektroneja korroosiosykliin, mikä vähentää metallimateriaalien korroosionopeutta. Kun uhraus on asetettu korroosiolle alttielle pinnalle, kuten laivan runko, uhraukset syövyttävät rungon metallisen materiaalin sijasta.

  Erittäin on saatavana useissa materiaaleissa, mutta sinkki on yleisin alusten ja muiden merirakenteiden uhraus. Käyttämällä oikean määrän sinkki -anodit oikeissa paikoissa, voit suojata aluksen rungon ja muiden osien korroosiolta.

  On kuitenkin tärkeää käyttää uhrauskoodien oikeaa määrää ja tyyppiä aluksen tehokkaaseen suojaamiseen. Operaranodit on sijoitettava oikeisiin paikkoihin ja määrä riippuu aluksen koosta ja muodosta ja aluksen purjehtimista.

  Jos haluat oppia lisää korroosiosuojasta ja uhrausten käytöstä laivan tai muiden merirakenteiden suojaamiseksi, ota meihin yhteyttä anoditehtaalla. Kokenut tiimimme voi auttaa sinua kaikessa uhraamisen neuvonnasta oikean korroosionsuojan valitsemiseen erityiseen tilanteeseen.

  Lue lisää
 • Förståelse för offeranoder i sötvatten: Varför magnesiumanoder är ett lämpligt val
  maaliskuu 2, 2023

  Makean veden uhrauksen ymmärtäminen: Miksi magnesiumanodit ovat sopiva valinta

  Veneen omistajat tietävät, kuinka tärkeää on ylläpitää aluksensa korroosion estämiseksi ja sen elämän pidentämiseksi. Tärkeä osa veneen ylläpitoa on anodien käyttö. Anodit ovat uhrausmetalleja, jotka on asennettu veneisiin muiden metallikomponenttien suojaamiseksi korroosiolta.

  Mutta kuinka monta erityyppistä anodia on saatavana, mistä tiedät kumpi valita makean veden käyttöön? Vaikka alumiini- ja sinkkianodit ovat suosittuja valintoja, magnesiumanodit ovat sopiva vaihtoehto veneille makean veden ympäristöissä.

  Tässä blogiviestissä tutkimme magnesiumanodien käytön etuja makean veden veneille ja kuinka ne voivat auttaa sinua suojelemaan sijoitustasi tulevina vuosina.

  Lue lisää
 • Anodpåsar för nedgrävda propantankar i USA
  helmikuu 5, 2023

  Anodilaukut haudattuihin propaanisäiliöihin Yhdysvalloissa

  Haudattujen propaanisäiliöiden anodipussit ovat tärkeä komponentti kaasusäiliön pitkän ja turvallisen käytön varmistamiseksi. Olitpa asunnonomistaja tai yrittäjä, on tärkeää ostaa korkealaatuisia anodilaukkuja luotettavalta toimittajalta Yhdysvalloissa. Pidä propaanisäiliö ylhäällä kunnossa ja varmista kiinteistön turvallisuus markkinoiden parhaimmilla anodilaukulla.
  Lue lisää

Collection list

Visa alla

Vertaa kaikkia tuotteita

{"one"=>"Valitse 2 tai 3 tuotetta verrattuna", "other"=>"{{ count }} 3 artikkelista"}

Valitse ensimmäinen verrattavissa oleva tuote

Valitse muu vertailtava tuote

Valitse kolmas tuote verrataan

Vertailla